duminică, 2 septembrie 2007

Cum sa faci avere de tanar???

Am descoperit, citind o gramada de carti, ca de fapt nu poti spune oamenilor cum sa se imbogateasca. Asta pentru ca invariabil, multa lume doreste acest lucru, dar, nu este pregatita sa primeasca informatiile necesare. Fara un "de ce?" puternic, care sa reprezinte motivele pentru care iti doresti sa te imbogatesti, chiar si cel mai usor "cum?" poate deveni extrem de greu.
"Unde exista vointa, exista si porti deschise". Iata un motto care te poate ajuta sa te mobilizezi, dar care poate fi foarte usor anulat de un "Este riscant.". Oamenii care considera ca investitiile sunt riscante, fac cele mai riscante investitii din lume.
Cei mai multi oameni sunt inglodati in datorii. Sunt datorii bune si datorii proaste. Cele bune te imbogatesc in timp ce datoriile proaste te fac sa devii sarac.
Diferenta dintre oamenii bogati si cei saraci consta in faptul ca oamenii saraci spun mult mai des "Nu-mi pot permite" decat oamenii bogati. Aceasta este o diferenta primordiala.
Veti descoperi ca de ceea ce va temeti, de acel lucru nu scapati. Oamenii care spun: "Investitiile sunt riscante" sunt cei care au cel mai mult de pierdut pe piata de investitii. Tot ceea ce ei gandesc se poate transforma in realitate - realitatea lor. De fiecare data cand spui "Nu-mi permit acest lucru", "Nu pot sa fac asta" sau "Investitiile sunt riscante" folosim cea mai veche forma de a ne autostimula negativ.
Daca vreti sa fiti bogati, trebuie sa folositi mintea pentru dumneavoastra, nu impotriva.
Sunt multe de spus, iar acesta este doar inceputul. Vreau sa prezint cateva lucruri care pe unii din voi va pot ajuta sau va pot lumina, in lupta impotriva statului si a saraciei.
Va urma...

9 comentarii:

Anonim spunea...

vad ca citesti frecvent robert kiyosaki.E un lucru bun ca ai deschis subiectul acesta deoarece multi il neglijeaza si considera mereu ca alte persoane sau institutii sunt de vina pentru situatia lor financiara, in loc sa isi analizeze viata si investitiile pe care 90% din oameni le fac in pasive.

Alessio spunea...

ms de comment....incerc si cu ajutorul cartilor scrise de Kuyosaki, sa trezesc putin latura financiara a romanilor.

Anonim spunea...

eu am 16 ani si nu stiu de ce de un timp a inceput sa ma citesc astfel topicuri ...colegii imi spun k nus chestii care ar trebuii sa ma intereseze... acum

Anonim spunea...

eu cred ca e bine ca la anii astia esti interesat de astfel de chestii, nu uita ca afacerile te scot din impas si te ajuta sa devii un om instarit ;) vam pupat

alex24ioan spunea...

am inteles ca trebuie sa inveti de la cei mai buni cum se fac afacerile.

cum sa ai tot ce iti doresti spunea...

Salut, e bun articolul. Nolosesti niste afirmatii care se utilizeaza si in NLP, si nu numai.
Bafta in continuare.

Anonim spunea...

esti foarte documentat vad ca ai citit kiosaki,unii nu-l prea stiu pe kiosaki,ma apucasam sa citesc ceva...ceva,dar vad ca esti documentat cred ca ai trecut si prin saracie si prin bogatie,nu toti ne nastem bogati,toti incepem de la putin la mai mult asa ca fiecare trebuie sa ne documentam ca sa stim cum functioneaza lumea,cum traim cum devenemim cineva si cum...putem...sa fiim....destul de bogati...

Anonim spunea...

Abia si eu am inceput un pic de afacerie sper sa miarga mai depate urez la toti bafta in continuare care au inceput sa ocupe cu asa

Anonim spunea...

Teoria pare luata din cartea "Tata bogat, tata sarac".